Meedoen of helpen?

Buddy's vormen de kern van Equipe Mont Ventoux. Zij stappen wekelijks op de fiets met onze jongeren, én gaan mee naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Naast het fietsen helpen ze ook mee bij het vervoer tijdens de trainingen, de reis en het verblijf in Frankrijk. Je bent dus nauw betrokken bij onze jongeren.

Net zoals een échte wielerploeg heeft Equipe Mont Ventoux ook 'soigneurs', onze vrijwilligers. Ze helpen bij het vervoer van de renners, het uitzetten van de route en zijn onmisbaar in Frankrijk ! Op de camping ondersteunen zij bij de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de beklimming van de Mont Ventoux bemannen ze de hulpposten met water, voeding, materiaal én bemoedigende woorden.

Onze sponsors helpen én houden ons op de weg. Dankzij hen zijn we in staat om meer jongeren de kans te geven op een unieke levenservaring. Het bijzondere aan onze sponsors is hun passie! Passie voor fietsen, passie voor ondernemen én passie voor het creëren van kansen. Stuk voor stuk zijn het mensen met een 'hart voor de zaak'. Ze leveren niet alleen een materiële of financiële bijdrage, ze stappen zelfs mee op de fiets en gaan mee naar de Mont Ventoux. 

Vrijwilligers